60 jaar Rötsjer Jonge

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 zal blaaskapel de Rötsjer Jonge haar 60-jarig jubileum vieren bij het kasteel van Wijnandsrade. De blaaskapel is onderdeel van de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade en is, evenals de fanfare, van grote culturele en maatschappelijke waarde voor de gemeenschap in Wijnandsrade en mede om die reden willen we dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Zaterdag 1 september staat in het teken van het 60-jarig jubileum inclusief de huldiging van de diverse jubilarissen. De Rötsjer Jonge zullen beginnen met een eigen optreden. Tussen de optredens door is er aandacht voor de jubilarissen en bij de laatste nummers van het optreden zullen diverse oud leden nog eenmaal een muzikaal deuntje meespelen.
Na dit optreden wordt de avond voortgezet door DJ Flügel die zal zorgen voor een Oktoberfest-achtige sfeer.

Op zondag 2 september zal een kapellentreffen plaatsvinden vanaf 11 uur met optredens van de Boemelkapel uit Banholt, Krajovjanka, de Politie kapel uit Kerkrade, de Puther Senioren kapel en de Munsterglaner muzikanten.
Naast deze optredens zal er een Rötsjer Crea-markt plaatsvinden en zullen diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd worden op de binnenplaats van het kasteel.Voor meer info klik hier

kapel2